ALBA

Jag har några exemplar kvar av ALBA som inbunden, som endast går att köpa genom mig. Kostnad 50 kronor + frakt och naturligtvis kan jag signera boken. Sänd mig ett meddelande genom kontaktformuläret på KONTAKT-sidan.

Köp ALBA ebok: KLICKA HÄR!

281266_262520080427032_2350988_n
”Min första rymdfärd var en sofistikerad tonårsrevolt. Istället för att stå med tummen längs långtradartyngda motorleder tog jag steget ut i universum. Jag ljög om min ålder, fejkade mitt förflutna och låtsades vara någon annan.”

I en nära framtid har mänskligheten tagit steget ut i solsystemet. Alba är på rymmen från en eländig uppväxt och tar sig till Mars genom att skaffa sig ett jobb i gruvorna. På rymdforskningsbasen Elysium håller man samtidigt på med en unik astroarkeologisk utgrävning som leder till oanade upptäckter. Trött på gruvjobbet lyckas Alba nästla sig in på Elysium och när en expedition ska sändas ut till en nyupptäckt planet blir hon en otippad deltagare bland övriga forskare. Men det visar sig att farliga krafter är i rörelse och expeditionens syfte inte är vad det ser ut som och när expeditionen står ansikte mot ansikte med planetens invånare blir mötet brutalt och allt ändras.

“Precis så nervigt som sciencefiction ska vara” Skånska Dagbladet

”Kristina Hård placerar sig mitt i genrens kärna.” Helsingborgs Dagblad

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s