Få Kleptomania – Vinn Kleptomania!

På tisdag sätter Göteborgs Kulturkalas igång. På tisdag tar jag även emot Göteborgs Stads Litteraturpris i kategorin Science fiction/Fantasy för min roman Kleptomania. En stor ära!klepto-gratis

För att fira detta (för det vill jag naturligtvis!) och samtidigt uppmärksamma svensk fantastik (för den är värd att uppmärksammas!) kommer jag att ge bort 100 ex av boken.

Till min hjälp har jag Sf-bokhandeln i Malmö och i Göteborg, som på tisdag kommer att dela ut Kleptomania till sina kunder. 50 böcker ska delas ut i Malmö och lika många i Göteborg (obs, med start från kl. 15 i Göteborg för först då har jag hunnit vara där och lämnat dem). Köp en bok – få Kleptomania på köpet!

VINN KLEPTOMANIA!!
Jag lottar även ut 10 Kleptomania genom den här hemsidan. Fyll i formuläret nedan senast fredag (19/8) om du vill ha chansen att vinna en bok! 

UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA AV KLEPTOMANIA KOMMER ATT MEDDELAS!

 

Göteborgs Stads Litteraturpris delas ut på tisdag (16/8) på Göteborgs Stadsbibliotek, Trappscenen. Följt av ett författarsamtal på scen med Gunnar Bergdahl och den andra pristagaren i kategorin Essäer, Anders Johansson. Det hela sätter igång klockan 18.00 och varar ca 1 timme. Välkommen dit alla som vill lyssna!

One thought on “Få Kleptomania – Vinn Kleptomania!

  1. Ahrvid Engholm

    Påminnelse om att Fantastiknovelltävlingen 2016 har deadline snart! Sänd tävlingsbidrag (inom science fiction, fantasy eller skräck) som ren mailtext till ahrvid@hotmail.com SAMT fantastiknovell@hotmail.com senast 4 september kl 24.00.
    Tre vinnare utses av en jury, med förstpris 999:-, andrapris 600:- och tredjepris 300:-. De tre på prispallen får även en gratisprenumeration på tidskriften Skriva. Dessutom kan juryn utdela hedersomnämnanden. Fullständiga regler på http://www.skriva.bravewriting.com.
    Tävlingen stödjs av föreningen Novellmästarna och arrangeras av Sveriges äldsta skrivarlista, SKRIVA (maila “subscribe” i rubriken till skriva-request@freelists.org för att gå med). Sponsorer är http://http://www.welaforlag.se/ http://zenzat.wordpress.com/ och http://http://tidningenskriva.se/

    –Ahrvid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s