Fantastisk Podd drar till Andra Världar!

fantastisk_podd_ituneslogga03_300x300

Fantastisk Podd kommer att ha ett bokbord på bokmässan Andra Världar nu till helgen den 26+27april i Kulturhuset i Jönköping! Om du undrar vad Andra Världar är för slags bokmässa kan du läsa om du klickar här, där du även hittar programmet! Eller som Andra Världar själv beskriver det:

 

Screen Shot 2014-04-22 at 18.13.58Andra Världar är bokmässan med inriktning mot fantasy, science fiction, skräck och annan fantastik. Här står förlagen och författarna sida vid sida, vilket gör det lättare att hitta de där guldkornen som annars försvinner i mängden eller inte får synas alls.

Eller varför inte passa på att få tips och råd för egna projekt? Till Andra Världar kommer även de speltillverkare, illustratörer och andra sagolika hantverkare som vill delta i detta tvådagarsblot till vår älskade fantastik.

Bokbordet kommer att dukas upp med underbara fantastiktitlar från  oss fantastiska poddare (förhoppningsvis fyller vi bordet och lite till). Jag kommer att vara där, plus flera av mina poddkollegor från Malmö, Väst och Stockholm. Finland har av geografiska skäl svårt att närvara men har skickat sina bästa böcker!  Alltså,  Jönköping nästa helg, fritt inträde och fullt med fantastiklitteratur. Vem kan motstå det som är i närheten eller har vägarna förbi?

Klicka på Fantastisk Podd-bilden för att komma till fantastiskpodd.se och lyssna till vår podcast, eller använd länken till höger!

 

One thought on “Fantastisk Podd drar till Andra Världar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s