BLODKRAXA

Här är Blodkraxa. Eller nästan hela. Det gick inte att få in fler sidor på den skärm jag använder än de som syns på bilden. 171. Det var max. Så jag fick ta bort flera rader med sidor för att titelsidan OCH slutsidan skulle synas på skärmbilden. Det finns alltså en början och ett slut och en himla massor sidor däremellan. Fler än vad som syns. Så här är en bildrepresentation av Blodkraxa – typ:

BLDKRX

Målet var att släppa boken under 2018. Så har det inte blivit. Men den kommer våren 2019. Och nu vet ni att den finns!

Orsaken till förseningen är min. Efter Bokmässan var det som alla virus och bakterier beslutade sig för att flyga på mig. Istället för att skriva, redigera och hålla på med manuset låg jag nedbäddad eller hostade i några veckor framöver. Efteråt blev tiden för snäv för att jag skulle hinna pusha det där extra som alltid behövs för att ta ett manus ända fram till utgivning och speciellt om man ska hinna innan jul. Sedan är det fler personer involverade som man också ska synka med. Men det är ändå okej, tänker jag. För jag vet ju att allt blir så himla bra till slut!

2 thoughts on “BLODKRAXA

  1. Marcus

    Våren 2019 anlände och passerade lika snabbt obemärkt förbi. 2019 går som sakteliga mot sitt slut. Så vad händer egentligen med Blodkraxa? Kan man få en liten uppdatering i hur skrivandet och utgivningen av boken ter sig?

    1. k hård

      Tack för att du frågar! Blodkraxa kommer i höst. I oktober. Jag vet, det har tagit längre tid än jag önskade, tyvärr, men vi håller på med det allra sista innan tryckning. Du kommer alldeles snart kunna läsa om den här och i andra sociala medier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s